Dodgers White Sox'u süpürürken Dustin May sezonun en iyi başlangıcına sahip

Uzaylı

New member
Dodgers, bu sezon ana dallardaki herhangi bir takımdan daha fazla, özellikle de atış yapmaya başlamak için daha fazla para harcadı, sadece bir düzine kolu yaralı listeye kaybetmek için. Bu, Dave Roberts'ı açık seçmelerin beyzbol eşdeğerini tutmaya zorla, 16 kişiye başlıyor ve genel olarak büyük bir lig lideri 34 sürahi kullanıyor.

Çok kötüleşti, faydalı infielders Miguel Rojas ve Kiké Hernández, höyükte rotasyonda sezonu açan üç sürahi daha fazla yer almak için bir araya geldi.

Ve Dodgers sezonun sadece yarısında.

Bu, Dustin May için bir fırsat yarattı ve bundan yararlanmak için adım attı. Son iki sezonun çoğunu bir dizi yaralanmaya kaçırdıktan sonra, Mayıs Dodgers personelinin bir işgücü haline geldi, başlangıç için kariyer yükseklikleri (16) ve inning pitching (89 2/3), umutsuzca ihtiyaç duyan bir personel için istikrar sağlar.

Ve Perşembe günü en son gezisi en iyisi olabilirdi, sağ elini Chicago White Sox'a karşı 6-2'lik bir zaferle ilk kez sekizinci atışa attı. Dodgers üst üste dördüncü maçını ve 10 maçta dokuzuncu maçlarını kazandığı için dört hit dağıldı ve kariyerinden biri yüksekte dokuz tane vurdu.

Altıncı atışa mükemmel bir oyun alan May, “Sadece işimi yapıyormuşum gibi hissediyorum” dedi. “Sadece üç metrelik bir dünyada yaşamaya çalışıyorum. Şimdiye kadar kariyerimde çok fazla iniş ve çıkış yaşadım. Çok ileri bakmaya çalışmıyorum.”

Veya arkasında. Çünkü bu, Mayıs ayının genellikle mücadele ettiği yılın zamanıdır, dedi Catcher Dalton acele etti.

Rushing, “Onu bu kadar özel bir oyuna bu kadar derinleştiren şey, Temmuz. Ve yıllar boyunca onun için yılın bu zamanında bir eziyet oldu” dedi. “Her şeyin hala oynadığı seviyede oynadığını görmek çok umut verici.”

Mayıs, ilk 16 hamuru sırayla emekliye ayırdı ve sekizinci vuruşa bir kapatma yaptı, sadece Chicago'nun Brooks Baldwin'in her iki çizgisini de görmek için, altıncıdaki vuruşu kırmak için keskin bir şekilde şarkı söyleyen ve sekizinci olarak kapanmayı kırmak için iki koşulu bir homer'a çarptı.

O zamana kadar Dodgers, ihtiyaç duydukları tüm koşulara sahipti, Freddie Freeman üç çift ile sürüyor ve Michael Conforto ve Mookie Betts bir çift homer ile üç tane daha sürüyor. Freeman için, yaklaşık iki ay içinde ilk üç RBI maçıydı, Betts 'Solo Homer 19 Mayıs'tan beri ikinci oldu.

Teoscar Hernandez, 1.000'inci kariyerini aldıktan sonra eski Dodger Miguel Vargas'tan sarılıyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Daha sonra Freeman, May'ın takımı verdiği asansör hakkında konuşmak istedi.

“Elektrikli eşyaları var,” dedi. “Elektrikli eşyaları bu gece geçirdiği komutla birleştirdiğinizde, yapabileceği şey bu. 97 ila 99, arka kapı kaydırıcıları, yarasaları kıran kesiciler. Sadece elektrik.”

Bazen elektrik kapatılır, çünkü tutarlı kalmak Mayıs için en büyük zorluk olmuştur (5-5). Sadece bir kez art arda başlangıç kazandı ve dönemi her ay tırmandı. Ancak en önemlisi, beşinci günde bir topu almaya devam etti, bu yüzden May ve Yoshinobu Yamamoto, dokuz kez başlayan veya en az 57 vuruş yapan tek Dodger sürahi.

“Güvenim yüksek,” dedi May. “Bir başlangıcı kaçırmadım, Wood'u vurmadım. Dışarı çıkıp onlara birçok gezi için kazanma şansı verdim, bu iyi bir şey. Sadece bunu denemeye çalışacağım.”

Mayıs ayında önceki başlangıcında, dört inning'den sonra yapıldı, dört koşuyu bıraktı, üçü yürüdü ve 12 çıkış yapmak için 84 sahaya ihtiyaç duydu. Böylece Roberts, emrine odaklanması, adım sayısını kontrol etmesi ve oyuna girmesi için meydan okudu. Perşembe günü Mayıs ayında sekizinci sıraya girmek için sadece 86 sahaya ihtiyaç duyarak çalıştı.

“Bunu anlıyor,” dedi Roberts. “Muhtemelen bizim en güvenilir adamımızdı. Biraz iş yükü almak [bull]Kalem, rotasyonu stabilize etmek harika oldu. Höyüğü her aldığında kendimi iyi hissediyorum.

“Bize verdiği inning'lerin güvenilirliği, tutarlılığı. Oraya her çıktığında kazanma şansımız var.”

Bununla birlikte, Roberts sürmeye devam etmek zorunda kalmayabilir, çünkü atış süvarileri yakında geliyor olabilir. Nisan ayından bu yana atış yapmayan iki kez Cy Young Ödülü sahibi Blake Snell, 31 Mayıs'ta yaralı listeye çıkan Tyler Glasnow, Perşembe günü üçüncü küçük lig rehabilitasyonunda 4 1/3 vuruş attı.

Çok erken geri dönemezler. Dodgers Pazar günü bir başlangıçta kararsız.