Max Muncy, Michael Conforto Dodgers Guardians'ı yenerken hücumda canlanıyor

Uzaylı

New member
Cleveland – Birkaç hafta boyunca, Dodgers sezonlarının “tren suyunun” bölümünde yer alıyor, saha personelindeki yaralanmalar ve Ulusal Lig Batı sıralamasında kalmak için dizideki tutarsızlıklar boyunca çalışmaya çalışıyorlar.

Salı günü, Progressive Field'daki Cleveland Guardians karşısında 9-5 galibiyetle, en soğuk vurucularından ikisi sonunda onlara nefes almaları için rahat bir alan verdi.

Son birkaç inning'e kadar yakın olan bir oyunda, Michael Conforto ve Max Muncy, her biri üç kez üsse ulaşan ve her biri Dodgers'ın Cleveland'da havalı bir gecede çekilmesine yardımcı olmak için her biri üç kez üsse ulaşan ve her biri geç ev koşusuna ulaşan uzun zamandır beklenen yaşam belirtileri gösterdiler.

“Büyük,” dedi yönetici Dave Roberts. “Uzunluğu ekler [to the lineup] Bu sezona gelmeyi bekledik. ”

Bu yılın büyük bir kısmında, bu uzunluk eksikti, Dodgers her iki deneyimli sümükten – hem plakada hem de sahada – subpar üretiminde gezinmek zorunda kaldı.

Geceye giren Muncy'nin sadece üç ev koşusu ve .653 OPS vardı. Conforto'nun sadece iki uzun topu ve .562 OPS vardı. Savunma oyunları da göze çarpan zayıflıklardı, Muncy'nin MLB Üçüncü Basemen ve Conforto'nun savunma koşularındaki negatif üç işareti, 15 nitelikli MLB sol saha oyuncusundan 12. kurtardı.

Çiftin Dodgers'ın yıldızlarla dolu dizisindeki en zayıf bağlantıları yapmıştı. Ve ekiple uzun vadeli rolleri hakkında spekülasyonlar düzenleyerek hayran kitlesinden yaygın bir incelemeyi davet etmişti.

“Bazen bu oyun acımasız olabilir,” dedi Conforto. “Çok fazla başarısızlık var.”

Ancak Salı gecesi geç, her ikisi de nihayet çok ihtiyaç duyulan başarı elde etti.

Dodgers 4-0'lık bir liderlik yaptıktan sonra-iki aşamalı ikinci vuruşlu bir ralli monte ettiler ve dördüncü sırada Shohei Ohtani'den iki aşamalı bir homer aldılar; MLB'nin sezonun 20'sini ve üçüncü düz maçı derinlemesine devam ediyor-Guardians, Conforto altıncı sırada plakaya adım attığında 4-3 içinde geri döndü.

Son birkaç hafta boyunca Conforto, sezonunu yavaşça çevirmeye, topa daha sert vurmaya ve aşamalı olarak daha iyi sonuçlar göndermeye başlamıştı (bu sezon ilk 36 maçında .134'ü dövdükten sonra işler çok daha kötüleşebilirdi). Bu hafta Roberts, kulübün vurucu antrenörlerinin Conforto'nun son kafes çalışmaları konusunda iyimser olduklarını, sol elle sallanan slugger'ın plakadaki daha derin bir atılıma yakın olduğuna ikna olduğunu söyledi.

Her şey, 5 Nisan'dan bu yana ilk ev koşusunu işaretleyen 406 metrelik bir merkez için bir iç fastball için Conforto'nun Guardians rahatlatıcı Hunter Gaddis'e karşı tam bir sayıyla bir araya geldi.

“Bir topa sert vurup parktan ayrıldığını görmek,” dedi Conforto, “üzerinde çalıştığımız her şey.”

Conforto ayrıca Dodgers'ın iki turlu ikinci atışlı mitinginde şarkı söyledi ve daha sonra sekizinci bir yürüyüş yaptı ve son 14 maçında OPS'ini .833'e yükseltti.

Şüphesiz patlamasından sonra sığınağa döndüğünde, hem Teoscar Hernández hem de Kiké Hernández en üst adımda bekliyorlardı ve onu ayçiçeği tohumu yumruklarıyla duş alıyorlardı.

Conforto gülerek, “Kiké'yi topa vurur vurmaz duydum,” dedi. “Harika oldu ve geri kalan adamlar harikaydı. Zorken onu eğlenceli tuttular.”

Muncy de plakada son geri dönüşünü sürdürdü.

İkinci atışta, üçüncü usta bir yürüyüş yaptı, Guardians Starter Tanner Bibee'ye atış yapmadan ikinci kez çalmak için iyi bir sıçrama yaptı, daha sonra gecenin açılışını puanlamak için Andy Pages'ın parlaması tek başına sağa iyi bir şekilde okudu. Ayrıca sekizinci sırada bir single single ekledi.

Dokuzuncuda, Muncy sonunda hücum profilinde önemli bir eksik parça buldu ve ilk ev koşusunu neredeyse iki hafta içinde kutudan çıkmasını sağlayan üç koşulu bir atışta vurdu.

Muncy, “Salıncaklarım son zamanlarda gerçekten iyi hissediyor ve istediğim gibi güç sonuçlarını almadım” dedi. “Hit alıyorum. Topa sert vuruyorum. Sadece gitmek istediğim yere gitmeyi almıyorum. Yani bu salıncak gerçekten iyi hissettirdi.”

Dodgers için hatalar hala bol miktarda bulunuyordu (34-21).

Takımın ikinci vuruşlu miting, bir RBI single'ına çarptıktan sonra bir at-yarasa olan Dalton Rushing'in kısa bir süre sonra kesildi, Tommy Edman'dan (son zamanlarda dizilimin alt yarısında başka bir gıcırdayan vurucu) çift oyunculu bir toprakçı haline gelen ikinci üssüne yakın bir etiketten kaçınamadı.

Beşinci olarak, Teoscar Hernández, sağ merkezdeki duvardan bir çizgiden bir çizgide kutudan çıkmıştı ve hala bir çift denemek için kötü tavsiye edilen bir karar verdikten sonra bir mil kadar atıldı.

Ve bunun arasında, başlangıç sürahi Dustin, beş vuruşlu, üç koşulu, dokuz grevli bir başlangıçta yalnız hız yumruğuna çarpabilir: Daniel Schneemann'ın üç aşamalı bir homer için ezdiği dördüncü sırada iki tane ile ortada bir platin sunmak.

En az sekiz grevle art arda üç başlangıç yapan ancak son beş gezisinin her birinde ev koşusundan vazgeçen May, “Salıncak ve kaçırma oradaydı, sadece bir kötü saha” dedi. “Uzun top beni sonuna getirdi, ancak birçok kişi başlıyor. Bunu ileri sürmenin bir yolunu bulmaya çalışmalıyım.”

Bununla birlikte, Dodgers hala bir seri zafer elde etmek için Guardians'ı (29-25) tuttu. Jack Dreyer ve Ben Casparius üç temel inning rahatlama sağladı. Conforto ve Muncy'nin katkıları Luis García'nın dokuzuncu ilgisizde verdiği iki koşuyu yaptı.

Ve son zamanlarda başını suyun üstünde tutmaya çalışan bir kulüp, bu zor Doğu Yol gezisinde .500'den daha kötü olmamalarını sağlayarak daha fazla batmadan kaçınabildi.

“Kesinlikle daha iyiydi,” dedi Muncy. “Saldırgan taraf harikaydı. Pitching harikaydı… ve bullpen içeri girdi ve işlerini yaptı. Bu adamlara çok fazla stres koymamak, bu bizim için anahtar bu, onlara çalışmak için biraz öncülük etmek. Ve bunu başardık.”

Muncy ve Conforto'nun katkıları sayesinde uzun süre ilk kez.