Shohei Ohtani, Dodgers'ı Pazartesi ve Padres'e Vs.

Uzaylı

New member
Uzun zamandır beklenen bekleme bitti-Shohei Ohtani adım atmaya hazır.

Dodgers, Pazar günkü 5-4 galibiyetten sonra Ohtani'nin Dodgers'ın Pazartesi günü San Diego Padres'e karşı çıkışını yapacağını duyurdu. Başlayacak, ama muhtemelen sadece bir veya iki atış yapacak.

Ekip Ohtani'nin başladığını açıklamadan önce Dodgers yöneticisi Dave Roberts, “Çok heyecan verici,” dedi. “Sanırım benim için hala bir beyzbol hayranıyım. Gerçekten öyleyim. Oyun için buradaki beklenti, dostum, çok fazla beklenti var. Çok fazla beklenti. Sanırım bunu sürecimiz kadar doğru bir şekilde yaptık.”

Ohtani için, atış için uzun bir yol oldu. 2024 sezonundan önce 10 yıllık 700 milyon dolarlık bir sözleşmede Dodgers ile imzaladı-sadece MVP düzeyinde yarasasını değil, aynı zamanda potansiyel Cy Young ödül seviyesi atışını temsil eden bir değer.

Eylül 2023'te Tommy John ameliyatı geçirdi, sadece Dodgers ile ilk sezonunda vurdu. Plakada benzeri görülmemiş sayılarla konuştu (.310 vuruş ortalaması, ligde yüksek 54 ev koşusu, 130 RBI ve 59 çalıntı üs). Son haftalarda Ohtani, atma programını artırdı ve canlı vurucularla birkaç kez karşılaştı.

Roberts, Ohtani'nin ekibin – ve eğitim personelinin – tekrar oyun oynamaya hazır olduğunu bilmesine izin verdiğini söyledi.

“Sadece bir tür konuşmak [pitching coach Mark Prior] Ve [president of baseball operations Andrew Friedman] Ve doktorlar ve tıbbi ve sadece 'Tamam, üç vuruşlu canlı yaptık, vücudum üzerinde biraz vergilendirme veya daha fazla vergilendirme' diyor. Ama büyük bir lig maçında sahaya çıkmaya hazır. Bunu bize bildirdi. ”

Ohtani, 2018 sezonundan önce Japonya'dan gelmesinden bu yana 3.01 kazanılan ortalama 86'nın başlamasıyla 38-19'a girerek Melekler için parlaktı. 2022'de Ohtani, en iyi atış numaralarını, 15-9 rekoru, 2.33 kazanılan ortalama ortalama ve Al Cy Young Ödülü oylamasında dördüncü sırada yer alan 166 vuruştan 219 grevle yayınladı.

Önümüzdeki haftalarda daha fazla saha ve inning eklemeye çalıştığı için Ohtani için muhtemelen artımlı bir başlangıç olacak.

“Çok istekli oluyor, çok heyecanlanıyor,” dedi Roberts Pazar günkü maçtan önce. “Bence Shohei'den haber alırken, hayat ve bunun gibi şeyler atma çabasının, [rather] Bir oyun oynamaktan ziyade, bu mermileri bir oyunda kullanalım. Çok heyecanlanıyor. ”

Şimdi bu meşhur “mermiler” Pazartesi gecesi Dodger Stadyumu'nda kullanılacak.