Yeniden canlanan yıl ve şampiyonluk pushası arasında Will Smith, 'Göz ardı ediliyor'

Uzaylı

New member
Atlanta – Yıldız hiyerarşisi, masa düzenlemelerinde bile açıktı.

Pazartesi günü Atlanta'daki Roxy Coca-Cola Tiyatrosu'nda All-Star Oyun Medya Günü etkinliğinde, Dodgers'ın beş All-Star temsilcisi büyük mekanın aynı bölgesindeydi.

İlk sırada, yükseltilmiş bir sahnenin yakınındaki büyük spotların altına giren Shohei Ohtani, Freddie Freeman ve Clayton Kershaw ön ve merkez konumlandırıldı, geri çekilebilir halatların podyumlarının çevresini sıraladığı birçok muhabir çekmesi bekleniyor.

Bir balkon çıkıntısının gölgesinde birkaç metre arkasında, Will Smith ve Yoshinobu Yamamoto'nun gölgesinde.

Açık bir A listesi, ardından açık bir B grubu.

Ve o zaman bile, Yamamoto'nun medyasının birkaç sırayı derinleştirdiği yerde, Smith'in nadiren birkaç kişinin ötesine geçti.

Üçüncü kez All-Star, Ulusal Lig başlatıcısı ve vuruş şampiyonluğu yarışmacısıydı-bir kez daha sporun kamu bilincinin arka planına düştü.

Dodgers yöneticisi ve NL All-Star kaptanı Dave Roberts, şimdiye kadar mevcut ama kolayca unutulmuş bir backstop hakkında “Göz ardı edildiğine kadar orada” dedi. “Ne alacağınızı biliyorsun, ama muhtemelen olması gerektiği kadar takdir etmiyorsun.”

Teşekkür, Smith bu yıl olmadı. Tam olarak değil, en azından.

All-Star molasına giren 30 yaşındaki slugger, NL vuruş yarışında uzak bir liderdir ve bir sonraki en yakın nitelikli vurucuyu (son zamanlarda çöken takım arkadaşı Freeman) 26 puanla geride bırakan bir .323 işaretidir.

Smith ayrıca% 15 yürüyüş oranına (ligde beşinci en iyi) ek olarak 12 ev koşusu, 46 RBI ve .965 OPS (sadece iki yönlü takım arkadaşı, Ohtani'yi izleyen) var.

Fangraphs'ın her şeyi kapsayan WRC+ metriğine göre, sadece Yankees süperstarı Aaron Yargıç ve Mariners avcısı Cal Raleigh bu sezon daha üretken vurucular oldu.

Ve her şeyi yaptı ve vurulmuş bir Dodgers atış personeli çoban ederken, yılın ilk yarısında 35 farklı kol kullanmasına rağmen takımı NL West'in üzerinde tutmaya yardımcı oldu.

Freeman Pazartesi günü, Smith'in omzuna bir göz atması için bir muhabir ormanından bakarak, “Oraya çıkması, bu adamları yakalaması, bu adamlarını yakalaması, ekibinizin ilk etapta olması ve sonra .325'e vurması için, insanların buna dikkat ettiğini sanmıyorum,” dedi. “İnsanlar All-Star oyununa girecekler, numaralarını TV'ye atacaklar ve 'Whoa, bu gerçekten iyi bir sezon' gibi olacaklar.”

Ancak Smith'in oynadığı gibi, yedi yıllık gazi halka açık gün ışığından biraz gizlenmiş.

Roberts'ın şaka yoluyla söylediği gibi, takımın spotlight yetenek koleksiyonunun en “vanilyası”. Ohtani gibi çene bırakan vurguları yok. Freeman gibi bir imza Dünya Serisi anı yok. Mookie Betts gibi yeni bir pozisyonda mükemmel değil. Ve basketbol sahası çevresindeki gazeteciler tarafından sürüldüğünde bile, genellikle Dodgers'ın yıldızı Japon üçlüsünü Ohtani, Yamamoto ve Roki Sasaki'yi yakalamakla ilgili sorular için.

“Dürüst olmak gerekirse, gerçekten umrumda değil,” dedi Pazartesi. “Bu şeyler benim için hiç önemli olmamıştı. 'Adam' olmak ya da bunlardan hiçbiri olmak. Her gün ortaya çıkıyorum, beyzbol oynuyorum, takımın kazanmasına yardımcı olmaya, iyi bir takım arkadaşı olmaya, sürahi yönetmeye çalışıyorum ve sonuçta her yıl bir dünya serisi kazanmaya çalışıyorum. Benim için önemli olan bu.”

Bu yıl, Smith ilk kez hayranlar tarafından All-Star başlangıç seçildi. Ancak, Atlanta'daki bu haftanın şenliklerinde en çok konuşulan, Raleigh ve 38 ilk yarı ev koşuları tarafından tekrar gölgede bırakıldı-sülük, Pazartesi gecesi ev sahibi derbiyi de kazanan “Büyük Dampur” olarak bilinen, sporun etrafında birçok gözünde en iyi curcher'ı kazandı.

Kershaw, “Will her zaman gerçekten radarın altında, ne sebeple olursa olsun,” dedi. “Bizim için gerçekten önemli ve çok zorlu bir pozisyonda inanılmazdı.”

Smith için, bu yılın gerçek sevinci sadece sağlığı oldu.

İki yıl önce, Nisan ayında acı çektiği kırık bir kaburga ile savaşırken 2023'ün ikinci yarısında (yılı .797 OPS ile bitirdi) güçlü bir şekilde çöktü. Bu bahar, Roberts, Smith'in 2024'te (.248 ortalama ve .760 OPS ile daha fazla kariyer düşük seviyesi yayınladığında) ezici performansının, ikinci yarı performansını yeniden rahatsız eden bir ayak bileği yaralanmasıyla engellendiğini açıkladı.

Smith, “Son birkaç yıl, bazı büyük şeyler değil, bazı zor yaralanmalarım vardı” dedi. “Ama bu onlar için oynama kararım.”

Ancak şimdi, tam fiziksel kapasiteye geri döndü, iş sayımlarına izin verdi (neredeyse çok fazla yürüyüş, 45, grev, 55 gibi), fastball'ları cezalandırdı (son iki yıla karşı mücadele ettiği bir adım) ve Dodgers'ın Juggernaut serisindeki herhangi bir vurucunun en tutarlı üretimini sürdürüyor.

Smith, “Şu anda salınımımı gerçekten iyi anladığımı hissediyorum,” dedi. “Uzun bir sezon, geliyor ve gidiyor. Ama bu yıl ne sebeple olursa olsun, bunu yapmadığımdan daha fazla tutabildim. Bu eğlenceliydi. Hit antrenörlere de kredi beni o noktada tutmak için. Orada ne yaptığımı gerçekten iyi anlıyorum.”

Tipik olarak mütevazı tarzında Smith, vuruş şampiyonluğunu kazanma şansı hakkında bir soru, 2012'de Buster Posey'den bu yana hiçbir yakalayıcının yapmadığı bir şey.

“Asla ödülleri ya da başka bir şeyi kovalayan biri olmadım” dedi. “Bence bunu yaptığınızda, muhtemelen senin yoluna gitmiyor, çok fazla baskı koyuyorsun [on yourself]. Bu yüzden sadece bir seferde iyi bir vuruş yapmaya çalışıyorum, takımın o gün kazanmasına yardımcı olun. ”

Fangraphs'a göre, şu anki hızında, kariyerinde ilk kez MVP oyları alıcısı olabilir, ancak Dodgers'ın oyun süresinin dikkatli yönetimi onu NL'de dokuzuncu sırada bırakmıştı, bu noktaya kadar kazandı.

“Yaptığı şey Buster Posey-ish, Joe Mauer-ish,” dedi Freeman, bu yüzyılın vuruş şampiyonluğuyla diğer tek geri döndüğünü gösterdi (Mauer 2000'lerin sonlarında Minnesota ile üç kazandı). “Ligi vurma konusunda liderlik ederken ve yakaladığınızda, yapmak gerçekten zor. Oyunlar arıyorsunuz. Neredeyse sıfır koymaktan vurmaktan daha fazla endişeleniyorlar.”

Zamanla Freeman, Smith'in Q derecelendirmesinin, özellikle de bu sezon yayınladığı sayıları kopyalamaya devam etmesi durumunda yükselmeye devam edeceğine inanıyor.

“Bence belki birkaç kez alıyor [being here at the All-Star Game]”Dedi Freeman.“ Hepimiz LA'da ne kadar özel olduğunu biliyoruz. Açıkçası, ön büro onu 10 yıl uzattı. Yani, umarım şimdi All-Star oyununa başladığında, bu ulusal tanınırlığı alacak. ”

Ancak olmasa bile, ikinci kademe (ve Pazartesi, ikinci sıra) statüsünden rahatsız olmuş gibi görünüyor.

Roberts, “Sadece ön plana çıkmaya karar verdiğini düşünüyorum” dedi. “Hiç kendini tanıtmıyor. Şöhrete veya ilgiye ihtiyacı yok. Sadece kazanmak istiyor. Bazı oyuncular dikkat çekmek için gelişiyor. Kesinlikle bu adamlardan biri değil.”