Max Muncy yağmurdan yardım alır, sonra Dodgers'ı şanssız Rockies'i geçmesi için büyük bir slam vurur

Uzaylı

New member
Denver – Yağmur hiçbir yerden çıktı. Görünüşe göre, Max Muncy'nin saha açılışı yaptı.

Salı gecesi Coors Field'daki altıncı vuruşun en üstünde Muncy, bulutlu göklerden ani bir yağmur fırtınası açıldığında iki dışarı ve iki koşucu ile plakadaydı. Anlar içinde yağmur tabakaları dökülüyordu. Ancak hayranlar örtü için dağıldıkça, hakemler at-yarın devam etti.

“Gözlüklerim o noktada oldukça su doluydu,” dedi Muncy. “Topu oyuna koymak için dua ediyordu.”

Tam bir sayımda, Muncy, ilk taban çizgisinden gök yüksek bir pop-up başlattı.

Net koşullarda, vuruşu bitirmek için rutin bir yakalama olurdu.

Ama bu kez, ne Rockies ilk usta Michael Toglia ne de ikinci usta Thairo Estrada, dünyaya geri dönerken deri bulanıklığı bulamadı.

“Yağmur o kadar kalın düştüğünde,” dedi Muncy, “bakmak ve bir beyzbol bulmak gerçekten zor.”

Gerçekten de, Muncy ilk üsse çekilirken ve takım arkadaşları Shohei Ohtani ve Dalton acele plaka boyunca paça geldiler, Toglia başlangıçta topu aradığı görünen Estrada'ya baktı. Ama sonra Estrada, Pop-up'ın nereye gittiğini tam olarak kesin olarak görmüyordu. Son saniyede, her ikisi de kapak için eğildi, kolları başlarının etrafında kaput. Top aralarında indi, görünüşe göre birkaç metre sağa düştükten sonra Toglia'yı şaşırttı.

Skor kitabında, oyun iki aşamalı bir single olarak düştü ve bir oyunda ilk koşuları temsil etti Dodgers 8-1 kazanmaya devam etti-Muncy'den yedinci tepede bir zafer sızdırmazlık büyük bir slam.

Ama gerçekte, bu tarihsel olarak şanssız sezonda Rockies'in çaresizliğinin bir başka örneğiydi – ve Dodgers'ın almaktan çok mutlu oldu.

“İlk başta, iletişim kurduğum için mutluydum,” dedi Muncy. “O zaman üzüldüğün için üzülüyorsun. O zaman onları biraz karıştırdıklarını görüyorsunuz ve biraz heyecanlanmaya başlıyorsun. Sonra düşüyor ve açıkçası bundan memnunsun.”

Bu haftanın Colorado gezisine giren yönetici Dave Roberts, bir sezonda kayıplar için bir MLB rekoru kırmak için bir Rockies ekibine karşı bir Rockies ekibine karşı birikmenin önemini vurguladı. Dodgers (50-31), rekorları kaybeden takımlara karşı 12 düz maçta Dodgers (50-31) ile takımın programında nasıl daha yumuşak bir gerginliğin parçası olduğunu kaydetti.

“Yenmeniz gereken takımları yenmelisin,” dedi Roberts. “Tam da böyle.”

Bu hafta Denver'daki her iki oyunda da Rockies (18-62) bu davaya yardım etti. Pazartesi günü, Toglia, onları seri açılış galibiyetine fırlatan Dodgers için altı koşulu dördüncü vuruşlu bir mitingde üç topu yanlış oynadı.

Bununla birlikte, Salı günkü gaf daha da berbat bir göz kamaştırıcı oldu; Roberts ve Muncy bunu zor bir oyun olarak tanımlasalar bile.

Roberts, “Max'e sadece vuruşta kalmak, topu oyuna koymak için savaşmak, böyle bir şeyin gerçekleşmesine izin vermek için çok fazla kredi veriyorum” dedi. “Kesinlikle momentumu değiştirdi … [right there]farklı bir top oyunu olabilirdi. ”

Muncy bir dahaki sefere plakaya geldiğinde, RBI toplamını daha geleneksel bir şekilde ekledi.

Üsler yüklü ve yedinci sırada iki tane çıktığında, kavurucu sıcak slugger asma 0 ve 2 kaydırıcısını açtı ve ikinci büyük slamını son üç maçta sağ sahaya çıktı.

Muncy'yi gece altı RBI ve son 37 maçında sürdürülen şaşırtıcı 42 koşu verdi.

“Herkes yarasayı iyi sallamıyor,” dedi Roberts, en önemlisi Mookie Betts ve dokuzun için birleşik 0'a giden Freddie Freeman'ı içeren bir grup. “Dolayısıyla Max'ten üretimin dizilimin ortasında olması çok önemli oldu.”

“Şu anda çok güven var,” diye ekledi Roberts.

Sekizinci Michael Conforto'dan yükselen bir ev koşusu ile devam eden saldırı çıktı, bu yıl birkaç kez Dodgers, Yoshinobu Yamamoto'ya geniş bir çalışma desteği sağladı. Yalnızca Çarşamba günü, bu ay önceki dört başlangıçta gol attıkları toplam sekiz koşuyla eşleştiler.

Bir gecede, sağ elini çok ihtiyaç duyulan bir mücevher attı, Haziran ayında bir hit, bir yürüyüş ve altı grev içeren beş skorsuz vuruşla geceye girdiği 5.23 döneminden geri döndü.

Mile-High irtifasında bile, eğri topları ve bölünmeleri bulma yeteneği özellikle keskindi ve 56 sahadan 39 grev yapmasına yardımcı oldu.

Yamamoto, “Geçen hafta iyi hissetmeye ve bugünün oyuna girmeye başladım,” dedi. “Ve sonra bugün ilk saha grevlerine çok iyi saldırıyordum. Bence bu [the biggest difference]. “

Yamamoto'yu durduran tek şey yağmur idi ve onu Muncy'nin pop-up'ından hemen sonra başlayan bir saatlik, 27 dakikalık bir gecikmeden sonra erken çıkış yapmaya zorladı. Ancak bu noktaya kadar, ani duşlar zaten yeterince yapmıştı, Dodgers'ın Rockies'in sahasının görüşünü kaybettiği rutin bir pop-up'tan vazgeçmeyecekleri bir liderlik yapmasına yardımcı oldu.

Dedi Muncy, gülerek: “Doğru noktaya vur, sanırım.”