Mookie Betts, kasıtlı olarak yürüyen Shohei Ohtani için bir ücret alır

Uzaylı

New member
Mookie Betts stratejiyi anlıyor.

Bu, imanın onu rahatsız etmediği anlamına gelmez.

Betts ve Shohei Ohtani'nin geçen sezonun sonlarında Dodgers serisinde noktaları çevirdiğinden beri beş kez-Ohtani kurşun noktaya taşındı ve iki delikli Betts-rakip takımlar kasıtlı olarak Ohtani'yi plakaya getirmek için yürüdü.

Hemen hemen her vesileyle, Betts bunu üzücü bir karar verdi.

Çarşamba günü Dodgers'ın atletizm karşısında 9-3 galibiyetinde yine durum buydu; Betts sekizinci sırada açılıncaya kadar yakın olan bir oyun, Ohtani'ye serbest bir geçişten sonra bir kez daha geldi.

Bir tanesi atışta ve Kiké Hernández, kurşun single'ının ardından Miguel Rojas tarafından kirlendikten sonra ikinci üssünde duruyordu, atletizm mantıklı bir seçim yaptı. Yönetici Mark Kotsay, kulübünün 4-3 açıkla karşı karşıya kalmasıyla felaketten kaçınmaya çalışarak kasıtlı olarak Ohtani'yi yürümeyi seçti. Bunun yerine, sezona yukarı ve aşağı başlayan bu haftanın dizisine başlamak için yedi hitsiz yarasa ile bir kez daha düşüşte olan Betts'e karşı sağa doğru bir maçta rahatlatıcı Tyler Ferguson'u istedi.

Bu fenomen geçen Eylül ayında başladığından beri Betts, arkasındaki mantığı defalarca kabul etti.

“Demek istediğim, anladım,” dedi. “Ben de Shohei'ye adım atmak istemem. Anlıyorum.”

Ama ne kadar çok olursa, daha fazla Betts bunu kişisel olarak almış gibi görünüyordu. Ve Çarşamba günü, A'nın tam olarak nasıl hissettiğini bildirmesine izin verdi.

2 ve 1 sayımında, Betts plakanın kalbi üzerinde bir fastball aldı ve sağ merkez alan boşluğuna derinlemesine sürdü. Hernández kolayca gol attı. Ohtani arkasında eve koştu. Ancak Dodger Stadyumu kutlamada patladığında, kimse Betts'ten daha yüksek sesle çığlık atmadı.

Eski MVP ve sekiz kez All-Star ikinci üssüne çekilirken, hemen ziyaret eden ilk taban sığınağına döndü, yumruklarını sıktı ve-üç ayrı, sivri bağırışlarla-“Evet! Evet! Evet!” Atletizm'in yönünde. Gülümseme ya da rahat iç çekiş yoktu. Açıkçası hissettiği hor görmenin kısa bir görüntüsü.

Shohei Ohtani, sağda, Mookie Betts'in Sekizinci Çarşamba günü atletizmle karşı iki koşulu iki katına çıktıktan sonra Kiké Hernández ile kutluyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

“Sadece biraz duygu bırak,” dedi Betts daha sonra. “Sadece oyundasın ve içinde kayboluyorsun.”

Ohtani'ye kasıtlı bir yürüyüşün ardından beş at yarasasında, Betts şimdi yedi RBI ile dört için üç,:

• Geçen Eylül'de Angel Stadyumu'nda ekstra inning'de üç turlu bir ev.
  • Bundan birkaç hafta sonra Atlanta Braves'e karşı viraj alan dokuzuncu bir single.
  • Geçen hafta Miami'de üs yüklü bir yürüyüş, yedinci vuruşun bir koşudan ikiye iki katına çıktı.
  • Ve Çarşamba günkü çifte, Max Muncy'nin üç koşulu homer üç hamuru ile birleştiğinde, yakın bir oyun olanı altı aşamalı bir kahkaha haline getirdi.
“Mookie'nin yarasayı nasıl salladığı göz önüne alındığında, oldukça açık olmak için doğru beyzbol kararıydı [compared to] Shohei, ”dedi Dodgers yöneticisi Dave Roberts, Betts .263'ü Ohtani'nin .304 ortalamasına vurdu.

“Ama iyiydi,” dedi Roberts sonuç. “Bazen bu tür bir oyuncunun kilidini açar. Bir şeyleri kişisel aldığınızda biraz daha kilitler. Ve o anda onun için gelmesi için – böyle şeyler olduğunda, daha fazla zamandan daha fazla geliyor gibi görünüyor.”

Betts, “Shohei'ye adım atmayı seçmenin muhtemelen, çoğu zaman, kaybedilen bir savaş olduğunu” ve “Bütün gün hiçbir şeye vurmadım” ın, önceki At-Bat'ında altıncı vuruşu sona erdiren bir uçuşta mahsur bıraktığını belirtti.

Dodgers sürahi Yoshinobu Yamamoto, Çarşamba günü atletizmlere karşı ilk atış sırasında teslim ediyor.

Dodgers sürahi Yoshinobu Yamamoto, Çarşamba günü atletizmlere karşı ilk atış sırasında teslim ediyor.

“Eminim yüzdelere bakarsanız,” diye devam etti Betts, “muhtemelen onların lehine, kesinlikle ekleniyor.”

Yine de, Betts izler Rojas'ın güvertede Ohtani ile kurban etini bıraktığını izler, “Tabağa doğru yürürken ona adım atmayacaklarını biliyordum.”

Böylece, farklı, daha intikam fikirli bir kafa boşluğuna girdi.

“Sadece harika bir şey yapmaya hazırlanmaya çalıştım” dedi.

Çarşamba günü Dodgers'ın (28-15) büyüklüğünün tek örneği bu değildi.

Ohtani ve Andy sayfaları, birinci ve ikinci inning'lerde Leadoff Homers'ı vurdu ve takıma 2-0 öne geçti.

Yoshinobu Yamamoto (5-3, 2.12 dönemi), hızı bir kene düşmesine ve genellikle bozulmamış bir dördüncü gezi için, üçüncü sırada yer alan bir homer, dördüncü sırada iki röportajda, dördüncü sırada yer alan ve bir kurşun için harekete geçti ve dördüncü sırada yer aldı. Devam eden bir çift için.

Hyeseong Kim ayrıca MLB kariyerine sıcak başlangıcına devam etti ve ilk büyük lig patlaması için bir Wallscraping hattı sürücüsü ile beşinci sırada 3-3 puanla seviyelendirdi. Ayrıca iki hafta önce çağrıldığından beri vuruş ortalamasını .360'a yükseltti ve Dodger Stadyumu'na ilk başlangıcında defansif bir şekilde birkaç güzel oyun yaptı.

Hyeseong Kim, Right, Çarşamba günü Dodgers 'galibiyetinde ilk kariyer evine vurduktan sonra Shohei Ohtani ile kutluyor.

Hyeseong Kim, Right, Çarşamba günü Dodgers 'galibiyetinde ilk kariyer evine vurduktan sonra Shohei Ohtani ile kutluyor.

Güney Kore'de büyürken bir çocukluk Dodgers hayranı olan Kim, tercüman Joe Lee aracılığıyla “Bu stadyumda her zaman oynamayı hayal eden bir kişi olarak gerçekten mutluyum” dedi. Şu anda gerçekten çok heyecanlıyım.

Bu arada Rojas, belki de altıncı sırada gecenin en büyük isabetine sahipti, Michael Conforto'yu ilk kez Dodgers'a 4-3 öne geçmek için atan bir çimenlik çifte için tezgahtan çıktı.

“Sadece bu gece gerçekten iyi yarıştığımızı düşündüm,” dedi Roberts. “Adamlarımızla mücadelenin gerçekten iyi olduğunu düşündüm.”

Yine de, Upstart Atletizm'in (22-21) Salı günkü dizi açıcısında 11 koşuyu patladığını izledikten sonra, Dodgers daha geç oyun solunum odasının gerekli olabileceğini biliyordu. Betts ekledi, aynı zamanda oyun sızdırmazlığından sonra bu kadar canlandırılmasının nedeninin bir parçasıydı.

“Orada bir galibiyet sağlamak için bir şeye ihtiyacımız vardı” dedi. “Bu kendim ve çocuklar için bir mutluluk karışımıydı.”

Ayrıca, tepkisi çok net bir şekilde epitomize oldu, bir saygısızlık çizgisi de serbest bırakıldı.

Roberts, “Şahsen alma şeklini seviyorum” dedi. “Bence bu hayal kırıklığının neşeyle ortaya çıktığını görebiliyordun.”